Sparta hoopt bestuurscrisis 'op korte termijn' op te lossen

Reacties

Sparta Rotterdam hoopt de bestuurlijke crisis bij de club 'op korte termijn' te kunnen oplossen. Verder ziet de club vooralsnog geen reden om meer vragen over de kwestie te beantwoorden.

Sparta hoopt bestuurscrisis 'op korte termijn' op te lossen

Het is bijzonder onrustig op Het Kasteel, waar algemeen directeur Manfred Laros en technisch directeur Henk van Stee al een tijdje niet op één lijn zitten. Maandag werd het voorlopige dieptepunt in de twist bereikt, toen Van Stee boos naar huis stormde. Hij meldde zich voor de dagen hierna ziek.

Het bestuur van Sparta (waar Laros en Van Stee overigens ook in zitten) heeft in de afgelopen dagen niet gereageerd op de interne crisis en brengt vrijdag via de clubwebsite een kort statement uit.

'Naar aanleiding van de recente berichtgeving in de pers met betrekking tot de perikelen binnen het bestuurlijke orgaan van Sparta Rotterdam begrijpen wij dat er diverse vragen leven, maar willen wij langs deze weg kenbaar maken aan alle stakeholders rondom Sparta Rotterdam dat wij in gesprek zijn om de ontstane situatie in het belang van de club op korte termijn op te lossen', zo valt er te lezen.

Jaarverslag
Sparta maakt deze vrijdag tevens de jaarcijfers bekend en meldt dat het afgelopen boekjaar is afgesloten met een negatief resultaat van 2,2 miljoen euro. De omzet is wel gegroeid. Mocht Sparta zich dit seizoen handhaven in de Eredivisie, dan is de verwachting dat zowel de omzet als het spelersbudget in de Eredivisie volgend seizoen verder zal stijgen.

Het jaarverslag van Sparta is hier te lezen. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.