Sparta grijpt mis: Strootman blijft in Italië

Reacties

Kevin Strootman was een doelwit van Sparta Rotterdam, maar zal niet terugkeren naar de Eredivisie. Genoa-voorzitter Andres Blazquez laat weten dat Strootman in Italië blijft.

Sparta grijpt mis: Strootman blijft in Italië
© Pro Shots

Sparta sprak met Strootman en hoopte de middenvelder vast te kunnen leggen. De club zat in de wachtkamer, maar heeft nu duidelijkheid. 'Het is belangrijk om te vermelden dat we Strootman hebben overtuigd om te blijven', zegt Blazquez in Italiaanse media. 'Dat was niet zo makkelijk als je misschien zou denken, maar voor ons is het heel belangrijk om Kevin bij de selectie te hebben. Hij heeft ons zoveel gegeven.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Strootman maakte vorig jaar zomer de huurtransfer van Olympique Marseille naar Genoa. In Italië kwam hij tot 25 wedstrijden in de Serie A. Strootman speelde in Italië eerder al voor AS Roma en Cagliari. In Nederland waren Sparta, FC Utrecht en PSV zijn clubs. Zijn contract bij Marseille liep af, waardoor Genoa hem vast kan leggen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.