'Spanningen in Barcelona: spelersgroep botst met medische staf'

Reacties

Door het vele blessureleed bij Barcelona zou de relatie tussen de spelersgroep en de medische staf zijn vertroebeld. Volgens Esport3 is het niet uitgesloten dat Xavi een oude bekende terughaalt.

'Spanningen in Barcelona: spelersgroep botst met medische staf'
© Pro Shots

De spelers zouden geen vertrouwen meer hebben in de huidige fitnesscoaches, die verantwoordelijk worden gehouden voor de fysieke ongemakken bij Barça. De Spaanse topclub kampt het hele seizoen al met een waslijst aan blessures. Zaterdag voegden Ansu Fati, Eric García en Nico González zich bij de ziekenboeg. 

Dat betekent dat Xavi bij zijn terugkeer in Catalonië een compleet elftal geblesseerde spelers aantreft. De frictie tussen de spelers en de medische staf baart directeur voetbalzaken Mateu Alemany en de nieuwe trainer dusdanig veel zorgen dat in Camp Nou wordt gekeken naar een oplossing.

Terugkeer clubarts
Zo wordt Ricard Pruna opnieuw in verband gebracht met Barça. Xavi zou werk willen maken van een rentree van de dokter, die tussen 1996 en 2020 al clubarts was van Barcelona. Pruna vertrok vorige zomer naar de Verenigde Arabische Emiraten, maar zou een jaar later alweer kunnen terugkeren op het oude nest.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.