Spanning bij FC Groningen: akkoord met twee clubs, bal ligt bij Van Veen

Reacties

Kevin van Veen is op weg naar de uitgang bij FC Groningen, maar onduidelijk is nog naar welke club hij gaat. Zowel Kilmarnock als St. Mirren heeft een deal met Groningen, de bal ligt bij de speler.

Spanning bij FC Groningen: akkoord met twee clubs, bal ligt bij Van Veen
© Pro Shots

Van Veen heeft nog maar kort tijd om te beslissen voor welke club hij de rest van het seizoen wil spelen. Kilmarnock en St. Mirren willen de 32-jarige spits naar Schotland halen en bereikten met Groningen al akkoord over een verhuur voor de rest van het seizoen. Van Veen moet de knoop over zijn toekomst nog doorhakken.

De 32-jarige Van Veen kwam afgelopen zomer als grote aankoop binnen bij Groningen, omdat hij bij Motherwell door zijn statistieken onmisbaar geworden was. Van Veen wakkerde het vuurtje flink aan en schaarde zichzelf al bij de topscorers van de Keuken Kampioen Divisie, maar sportief pakte het minder goed uit. Van Veen scoorde 'slechts' vijf keer en verdween zelfs naar de reservebank.

Dat Van Veen na een reserverol openlijk flirtte met een bliksemvertrek bij Groningen, deed de verhoudingen tussen hem en de club geen goed. Groningen maakte er geen geheim van open te staan voor een transfer van Van Veen, die nu zelf moet beslissen wat hij wil.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.