Spannende dag: PSV, Feyenoord en Ajax tellen af tot loting

Reacties

Voor PSV, Feyenoord en Ajax is een spannende dag aangebroken. De overgebleven Nederlandse troeven zijn in afwachting van de loting voor de knock-outfase in de Europese toernooien.

Spannende dag: PSV, Feyenoord en Ajax tellen af tot loting
© Pro Shots

Stipt om 12.00 uur begint het bal met de Champions League-ceremonie. Als nummer twee zal PSV worden gekoppeld aan een groepswinnaar, met als belangrijke restrictie dat een weerzien met Arsenal niet tot de mogelijkheden behoort. De heenduels in de achtste finales zijn tussen 13 en 21 februari, de returns worden tussen 5 en 13 maart afgewerkt. Als nummer twee begint PSV met een thuiswedstrijd aan het tweeluik.

Mogelijke tegenstanders PSV:

Bayern München
Real Madrid
Real Sociedad
Atlético Madrid
Borussia Dortmund
Manchester City
Barcelona

Vanaf 13.00 uur krijgt Feyenoord duidelijkheid over de tegenstander in de tussenronde van de Europa League. De Rotterdammers, die als derde finishten in hun Champions League-poule, stuiten op een nummer twee uit de Europa League. Onder meer AS Roma behoort tot de mogelijke opponenten. De duels in de tussenronde zijn op 15 en 22 februari. Feyenoord vangt aan met een thuisduel.

Mogelijke tegenstanders Feyenoord:

SC Freiburg
Olympique Marseille
Sparta Praag
Sporting CP
Toulouse
Stade Rennes
AS Roma
Qarabag

Na de Europa League gaat het vizier op de Conference League, waarvoor vanaf 14.00 uur wordt geloot. Ajax, afgehaakt in de Europa League, stuit in de tussenronde op een nummer twee uit de Conference League. Op voorhand lijkt Eintracht Frankfurt de lastigste horde. Ook de Amsterdammers trappen af voor eigen publiek. Ook de Conference League-tussenronde wordt op 15 en 22 februari betwist.

Mogelijke tegenstanders Ajax:

Slovan Bratislava
AA Gent
Dinamo Zagreb
Bodø/Glimt
Legia Warschau
Ferencváros
Eintracht Frankfurt
Ludogorets
De lotingen zijn op deze site vanaf maandagochtend te volgen via een liveblog.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.