Spaanse sneeuwchaos: Bilbao kan niet landen in Madrid, duel met Atlético afgelast

Reacties

Het winterweer in Spanje gooit ook in de Primera División flink roet in het eten. Het duel tussen koploper Atlético Madrid en Athletic de Bilbao kan zaterdagmiddag niet doorgaan vanwege de hevige sneeuwal: de wedstrijd is dus afgelast.

Spaanse sneeuwchaos: Bilbao kan niet landen in Madrid, duel met Atlético afgelast
© Pro Shots

Sinds een paar dagen raast sneeuwstorm Filomena over Spanje en dat leidde vrijdag al tot chaos. Spelers van Real Madrid zaten uren vast in hun vliegtuig, dat pas na vijf uur vertraging wist op te stijgen. Het vliegtuig met de spelers van Athletic Bilbao kreeg het helemaal niet voor elkaar te landen en keerde weer terug naar Bilbao, nadat het toestal eerst een paar rondjes had gevlogen over het vliegveld in Madrid. Nu blijkt dat de Basken helemaal niet naar de hoofdstad kunnen komen, en dus is de wedstrijd (die om 16.15 uur zou beginnen) logischerwijs afgelast.

Ook de reis van Real Madrid naar Pamplona verliep bepaald niet vlekkeloos. Zaterdagavond wacht om 21.00 uur de uitwedstrijd tegen Osasuna en om de problemen vanwege de sneeuw voor te zijn, besloot Real Madrid niet op de dag zelf pas te vertrekken. Het scheelde uiteindelijk weinig of Real Madrid was alsnog op de dag zelf aangekomen in Pamplona. Vlak voor middernacht landde De Koninklijke met een vertraging van liefst vijf uur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.