Spaanse krant pakt uit: 'Real Madrid heeft droomvoorhoede in gedachten'

Reacties

Real Madrid maakt plannen voor een nieuw aanvalstrio. De sportkrant AS pakt maandag op de voorpagina uit met de droomvoorhoede van De Koninklijke, bestaande uit Eden Hazard, Kylian Mbappé en Erling Haaland. Er is wel geduld nodig om het plan te realiseren.

Spaanse krant pakt uit: 'Real Madrid heeft droomvoorhoede in gedachten'

Deze zomer lijkt het er namelijk niet op dat er veel dure transfers zullen worden gedaan. De impact van het coronavirus op de voetbalwereld is groot en elke club voelt de financiële gevolgen. De nieuwe droomvoorhoede past volgens de Spaanse krant in de langetermijnstrategie van Real.

Pas volgend jaar is een aanval met Mbappé, Hazard en Haaland denkbaar. Mbappé ligt nog tot medio 2022 vast bij Paris Saint-Germain, maar volgend jaar lijkt een transfer van zo'n honderd miljoen euro bespreekbaar. Haaland zal losgeweekt moeten worden bij Borussia Dortmund, waar hij sinds januari speelt. Veel Europese topclubs houden de Noor scherp in de gaten.

Met Mbappé, Hazard en Haaland, in de pers al MHH genoemd, moet Real weer successen gaan boeken. Dat gebeurde met het trio Karim Benzema, Gareth Bale en Cristiano Ronaldo (BBC) voor het laatst met in totaal vier Champions League-eindzeges. Eerder aanvalstrio's waren Raúl, Ronaldo en Luís Figo en Emilio Butragueño, Santillana en Jorge Valdano.

Onlangs schreven we nog over eerdere dreamteams van Real Madrid:

'Onvermijdelijk dat Kylian Mbappé naar Real Madrid gaat'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.