Southgate krijgt opnieuw slecht nieuws van Chelsea: ook Chilwell mist WK

Reacties

De Engelse bondscoach Gareth Southgate heeft opnieuw slecht nieuws gekregen uit de ziekenboeg van Chelsea. Na Reece James moet ook Ben Chilwell het WK definitief uit zijn hoofd zetten.

Southgate krijgt opnieuw slecht nieuws van Chelsea: ook Chilwell mist WK
© Pro Shots

Chilwell viel midweeks uit tijdens het gewonnen Champions League-duel met Dinamo Zagreb (2-1). De 25-jarige linkervleugelverdediger kampte met problemen aan zijn hamstring en verliet Stamford Bridge vervolgens op krukken. Manager Graham Potter vreesde voor het ergste en gaf al aan dat het er slecht uit zag voor Chilwell, die volgens zijn club 'een aanzienlijke blessure' heeft opgelopen.

Chilwell begint binnenkort aan zijn revalidatie bij Chelsea, dat niet meldt hoe lang de pechvogel uit de roulatie is. Zijn absentie betekent dat Southgate zich moet beraden op alternatieven. Ryan Sessegnon (Tottenham Hotspur) en James Justin (Leicester City) worden genoemd als mogelijke vervangers. Naar verwachting wordt de Engelse selectie donderdag bekendgemaakt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.