Solskjaer kapittelt kritische analisten: 'Ik probeer niet te kijken'

Reacties

De druk op Ole Gunnar Solskjaer is na de afstraffing tegen Leicester City verder gegroeid. De manager van Manchester United voelt nog steeds het vertrouwen.

Solskjaer kapittelt kritische analisten: 'Ik probeer niet te kijken'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 2
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo

Na de pijnlijke nederlaag tegen Leicester City klonk de twijfel over Solskjaer sterker door. Zo vroeg oud-international en analist Jamie Carragher zich in gesprek met Gary Neville hardop af of de club niet beter af zou zijn met een andere manager.

De Noor laat de kritiek van zich afglijden. 'Ik probeer niet te kijken. Het heeft geen invloed op me', zegt hij in de aanloop naar het Champions League-duel met Atalanta Bergamo. 'Ik ga door zolang de club in mij gelooft. De mening van Jamie Carragher zal daar niets aan veranderen.'

Solskjaer voelt ook niet de dreiging van een ontslag. De Noor wijst op de gemaakte progressie. 'Zesde in het half jaar dat ik er was, derde en daarna tweede. Je ziet de vooruitgang, de ontwikkeling en de verbetering. Dit seizoen willen we meer. We hebben spelers gehaald die de verwachtingen hebben opgeschroefd. We zitten in hetzelfde schuitje als andere topteams die ook spelers hebben gehaald en er beter op zijn geworden. De druk op mij is er, maar we hebben het eerder meegemaakt.'

Solskjaer heeft de nederlaag tegen Lecicester geanalyseerd. 'Je moet snel verder naar de volgende wedstrijd. Het is Atalanta, een andere tegenstander in een andere competitie', aldus de Noor, die weet dat erna een volgende beladen ontmoeting wacht met Liverpool als tegenstander.

'Met Klopp of Guardiola zou dit Man Utd direct kampioen worden'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.