Soap duurt voort: Chelsea schrijft Diego Costa gewoon in

Reacties

Diego Costa lijkt vooralsnog niet te vertrekken bij Chelsea. De Engelse topclub heeft de spits opgenomen in de selectie voor de Premier League dit seizoen.

Soap duurt voort: Chelsea schrijft Diego Costa gewoon in

De Spaanse spits verblijft al maanden in zijn geboorteland Brazilië en heeft nog geen enkele keer meegetraind met Chelsea na het vorige seizoen. Dat heeft alles te maken met de sms die hij ontving van Antonio Conte, waarin de manager van de landskampioen liet weten Diego Costa dit seizoen niet meer nodig te hebben.

In een uitgebreid interview liet Diego Costa al weten niet van plan zijn terug te keren naar Chelsea, waar hij nog een contract tot medio 2019 heeft. Volgens de spits zou hij met de reserves mee moeten trainen en is hij niet meer welkom in de kleedkamer van het eerste.

Door die maatregelen van Chelsea, dat zelf juist de terugkeer van de Spaanse international eist, overweegt Diego Costa een rechtszaak aan te spannen tegen zijn club. Diverse Engelse media melden nu dat juist die mogelijke juridische procedure Chelsea heeft genoodzaakt om de spits toch op te nemen in de Premier League-selectie, zodat de club sterker staat bij een eventuele zaak.

Ondertussen hoopt Atlético Madrid zich nog altijd te versterken met Diego Costa. De spits zelf heeft er geen geheim van gemaakt dat hij dolgraag terug wil keren naar zijn oude club, maar een akkoord met Chelsea is er nog altijd niet. Atlético, dat door een transferverbod nieuwe spelers pas vanaf 1 januari in mag zetten, heeft tot maandagavond 23.59 uur om de komst van Diego Costa af te ronden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.