Snoyl en NAC Breda op 'paar details na' rond

NAC Breda heeft in Ferne Snoyl een nieuwe linksback. Alleen de medische keuring en een 'paar details' staan de overgang van de oud-Feyenoorder nog in de weg.

Snoyl en NAC Breda op 'paar details na' rond

NAC Breda was op zoek naar een opvolger van de Deense verdediger Patrick Mtiliga, die transfervrij vertrokken is naar Málaga. Met het aantrekken van Snoyl heeft de Brabantse club die vacature ingevuld.

'We volgden Ferne al enige tijd en zagen in hem een potentiële opvolger voor Patrick Mtiliga', aldus technisch directeur Earnest Stewart op de NAC-website. 'We zijn dan ook heel blij dat we Ferne nu hebben kunnen vastleggen, waarmee de vacature van linksback nu naar tevredenheid is ingevuld.'

De overgang is nog niet afgerond. Naast een medische keuring zijn er 'een paar details die nog moeten worden gladgestreken' voordat het contract voor twee jaar met handtekeningen bezegeld kan worden.

De 24-jarige Snoyl komt transfervrij over van RKC Waalwijk, dat er niet in slaagde overeenstemming te bereiken over een langer verblijf. De Zoetermeerder begon zijn carrière bij Feyenoord, maar tot een doorbraak kwam het niet in Rotterdam. Ook zijn verblijf bij NEC liep uit op een teleurstelling, waarna hij bij RKC Waalwijk zijn draai vond en afgelopen seizoen promotie afdwong naar de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen