Sneijder tegen Sneijder in Qatar: 'Samen met sjeik van de club geregeld'

Reacties

Wesley Sneijder is deze dagen niet alleen bij de trainingen van PSV in Doha. De recordinternational ontvangt vanaf woensdagavond ook amateurclub DHSC in Qatar.

Sneijder tegen Sneijder in Qatar: 'Samen met sjeik van de club geregeld'

Sneijder groeide op in de Utrechtse volkswijk Ondiep en speelde voordat hij naar Ajax ging bij DOS, waaruit fusieclub DHSC mede is ontstaan. Op kosten van de voetballer komt de Eersteklasser naar het oliestaatje voor een meerdaags trainingskamp.

'Het is mijn oude club en 2,5 jaar geleden ben ik er een beetje in gestapt', zegt Sneijder. 'Ik probeer zo her en der te helpen. Ik vind het leuk om te doen, toch een beetje een hobby. Mijn broer Jeffrey is er assistent-trainer en Rodney is aanvoerder. We gaan voor het eerst tegen elkaar spelen, dat is natuurlijk hartstikke leuk. Ze zullen fantastisch worden ontvangen, ik heb het samen met de sjeik van de club geregeld. Het wordt top voor ze. De faciliteiten zijn fantastisch, ze kunnen hier heel goed trainen.'

Voordat DHSC tegen Al Gharafa, de club van Sneijder, speelt, komt de voetballer eerst nog uit in een bekerwedstrijd tegen Al Arabi. De selectie van DHSC zal bij dat duel aanwezig zijn.

Wesley Sneijder en zijn familieleden hebben grote plannen met DHSC:

Eerder bezocht Wesley Sneijder de training van PSV in Qatar:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.