Smit: 'Technische staf wil Cairo wat langer zien'

Heracles Almelo wil Ellery Cairo graag langer aan het werk zien. Aanvankelijk was de bedoeling al deze week een beslissing te nemen over het al dan niet aantrekken van de speler.

Smit: 'Technische staf wil Cairo wat langer zien'

De 32-jarige Cairo is sinds begin september op proef bij de Almeloërs. De club ziet in de vleugelaanvaller een mogelijke vervanger voor de geblesseerde Darl Douglas, maar twijfelt nog over de fysieke gesteldheid van de speler.

'Onze technische staf wil Ellery graag nog iets langer aan het werk zien', vertelt voorzitter Jan Smit aan Voetbal International. 'Ik verwacht dat we midden volgende week een beslissing nemen. Het heeft niet direct haast.'

'Zelf heb ik een positieve indruk, het is een jongen met een prima instelling. Maar hij heeft de laatste jaren natuurlijk weinig gespeeld, vandaar dat we het rustig gaan bekijken. Het uiteindelijk oordeel laat ik natuurlijk aan de trainers over.'

De financiën lijken in ieder geval geen drempel te zijn. 'Er is natuurlijk budget beschikbaar, anders hadden we hem helemaal niet uitgenodigd voor deze proefperiode.' (Tom Wildvank)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen