Slot is het niet eens met de kritieken op Wieffer

Reacties

Arne Slot heeft het opgenomen voor Mats Wieffer. De middenvelder van Feyenoord werd na zijn optreden tegen Schotland van afgelopen vrijdag bekritiseerd, maar volgens Slot is dat niet helemaal terecht.

Slot is het niet eens met de kritieken op Wieffer
© Pro Shots
Nederland
Nederland
4 - 0
Schotland
Schotland

Wieffer werd na een uur naar de kant gehaald door bondscoach Ronald Koeman. Net daarvoor had hij met zijn balverlies een enorme kans voor de Schotten ingeleid. Mede daardoor kreeg de middenvelder veel kritiek. 'Daar kon ik me op basis van wat ik heb gezien niet helemaal in vinden', vertelde Feyenoord-trainer Slot aan tafel bij Rondo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Natuurlijk verliest hij net voordat hij gewisseld werd de bal, waar een grote kans uit komt. Die mag je daar niet verliezen. Als dat de meetlat is voor het Nederlands elftal, dan heeft hij slecht gespeeld. Ik heb ook gehoord en gelezen dat hij niet goed beoordeeld werd en dat er veel kritiek op hem was. Maar voor de rest heeft hij een aantal keer goed de bal afgepakt en de bal weinig verloren.'

Volgens Slot mag er wel wat meer gekeken worden naar zijn prestatie over de hele wedstrijd, in plaats van oordelen op basis van één moment. 'Als één fout meteen slecht spelen is… Dan hebben er vrij veel slecht gespeeld vrijdag.'

Spelersprofiel

M. Wieffer


Geboortedatum:
16 november 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Borne
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,88 m
Gewicht:
78 kg
Huidige club:
Feyenoord
Nationaal team:
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.