Slot bevestigt: naast Danilo ook Bullaude op weg naar de uitgang

Reacties

Behalve Danilo is ook Ezequiel Bullaude op weg naar de uitgang bij Feyenoord. Trainer Arne Slot bevestigde dat de Argentijnse middenvelder vanwege transferperikelen ontbreekt in de selectie voor het oefenduel van donderdagavond met Villarreal.

Slot bevestigt: naast Danilo ook Bullaude op weg naar de uitgang
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 1
Villarreal
Villarreal

Dat Danilo op het punt staat zijn transfer naar Rangers FC af te ronden, was inmiddels al duidelijk. Slot bevestigde tegenover ESPN dat de Braziliaanse spits er om die reden niet bij was in De Kuip, maar voegde daar even later ook aan toe dat Bullaude eveneens afwezig was vanwege transferperikelen.

Naar welke club de 22-jarige Argentijn onderweg is, meldde Slot er niet bij. Duidelijk is wel dat Bullaude op huurbasis mag vertrekken om elders aan meer speeltijd toe te komen. In zijn eerste seizoen bij Feyenoord kwam de van Godoy Cruz overgenomen middenvelder tot vijftien duels, telkens als invaller.

Qua inkomende transfers had Slot nog geen nieuws. De coach van de landskampioen erkende wel min of meer dat Feyenoord verregaande interesse heeft in de Kroaat Luka Ivanusec. 'Maar hij is nog niet binnen. Dennis te Kloese is bezig met meerdere spelers. We hopen snel duidelijkheid te kunnen geven.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.