Slordig Málaga in eigen huis niet voorbij Celta de Vigo

Málaga heeft ook zijn derde competitiewedstrijd na de winterstop niet in winst omgezet. Celta de Vigo hield Málaga op bezoek in Andalusië op een gelijkspel: 1-1.

Slordig Málaga in eigen huis niet voorbij Celta de Vigo

De thuisploeg had het gelijkspel te wijten aan slordig verdedigen, hoewel de eerste treffer van de wedstrijd nog wel voor Málaga was. Martín Demichelis gaf bij een scrimmage uiteindelijk het laatste tikje. Celta-spelers protesteerden tevergeefs tegen de treffer; zij hadden buitenspel gezien.

Een kwartier voor tijd kwam Celta langszij. Halfslachtig ingrijpen van aanvoerder Weligton gaf Augusto Fernández de gelegenheid de bal in de verre hoek te schuiven. Centrale verdediger Gustavo Cabral had nog een goede kans op drie punten voor de degradatiekandidaat, maar zijn inzet vloog over het doel van doelman Willy Caballero. In blessuretijd moest hij nog ingrijpen door falen van doelpuntenmaker Demichelis.

Door het gelijkspel verzuimt Málaga op gelijke hoogte te komen met de verrassende nummer vier Real Betis, dat twee punten meer heeft. Die ploeg komt maandag nog in actie: ze krijgen Athletic de Bilbao op bezoek. Celta blijft zeventiende met negentien punten.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen