'Slecht nieuws voor Juve: Ronaldo test nog steeds positief en mist Barça-thuis'

Reacties

Cristiano Ronaldo is volgens de laatste testen nog steeds besmet met het coronavirus. De Portugees van Juventus is volgens Sky Sport Italia en La Gazzetta dello Sport een dag voor de Champions League-wedstrijd tegen Barcelona positief getest. Daardoor lijkt er definitief een streep te gaan door de ontmoeting tussen Ronaldo en Lionel Messi.

'Slecht nieuws voor Juve: Ronaldo test nog steeds positief en mist Barça-thuis'
© Pro Shots
Juventus
Juventus
0 - 2
Barcelona
Barcelona

Ronaldo zat sinds de afgelopen interlandperiode in quarantaine, na een eerdere positieve test bij het nationale elftal van Portugal. Juventus maakte eerder al melding dat Ronaldo geen symptomen vertoonde, maar uit een verplichte coronatest is dus wederom een positief resultaat gekomen. Bij een negatief resultaat had Juventus woensdagavond een beroep kunnen doen op Ronaldo.

Zonder Ronaldo verspeelde Juventus tweemaal punten in de Serie A, tegen zowel Crotone als Hellas Verona werd het 1-1. Tussendoor werd wel de volle buit gepakt in de groepsfase van de Champions League, Dinamo Kiev werd met 2-0 verslagen. In een groep met Barça, Kiev en Ferencvárosi is het de verwachting dat Juve en Barcelona uit gaan maken wie als groepswinnaar naar de knock-outfase gaat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.