Skriniar bevestigt transfer naar PSG, maar zit nog in spanning

Reacties

De toekomst van Milan Skriniar ligt vrijwel zeker in Parijs. De centrale verdediger van Internazionale loopt komende zomer uit zijn contract en heeft nu bevestigd een voorcontract te hebben getekend bij Paris Saint-Germain.

Skriniar bevestigt transfer naar PSG, maar zit nog in spanning
© Pro Shots

In een interview met futbolsfz.sk werd Skriniar gevraagd naar de geruchten dat hij al een akkoord zou hebben met de Franse topclub om deze zomer de overstap te maken. 'Dat klopt inderdaad, maar ik kan niet ingaan op de details.'

Dat de concurrent van Stefan de Vrij naar PSG vertrekt, lijkt duidelijk. Alleen is het nog de vraag wanneer. Paris Saint-Germain zou hem deze winter namelijk al over willen nemen van Inter. Volgens Italiaanse media heeft Inter een bod van tien miljoen euro van tafel geveegd en wil de club het dubbele daarvan zien. 'Ik wacht op een akkoord tussen beide clubs', zegt Skriniar daarover.

Volgens L’Equipe zou Inter afgelopen zomer nog een bedrag van vijftig miljoen euro hebben geweigerd voor Skriniar. De huidige nummer twee van de Serie A wilde hem toen niet verkopen aan PSG omdat het ervan overtuigd was dat hij nog zou bijtekenen in Milaan. Inmiddels heeft zijn zaakwaarnemer te kennen gegeven dat hij komende zomer hoe dan ook vertrekt.

Spelersprofiel

M. Škriniar


Geboortedatum:
11 februari 1995
Leeftijd:
28
Geboorteplaats:
Žiar nad Hronom
Nationaliteit
Slowakije
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
80 kg
Huidige club:
Paris Saint-Germain
Nationaal team:
Slowakije
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.