Simons wil bellen tijdens eerste officiële thuiswedstrijd voor Leipzig

ADVERTORIAL – RB Leipzig wordt dit seizoen een elftal waar de doorsnee Nederlandse voetballiefhebber wat meer op gaat letten. Dat heeft alles te maken met de aanwezigheid van Xavi Simons. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In dit artikel een voorbeschouwing op het duel met VfB Stuttgart, waar Simons een hoofdrol in kan gaan spelen.

Simons wil bellen tijdens eerste officiële thuiswedstrijd voor Leipzig
© Pro Shots
RB Leipzig
RB Leipzig
5 - 1
VfB Stuttgart
VfB Stuttgart

Het verhaal van Xavi Simons is bekend. De aanvaller annex middenvelder besloot om PSV achter zich te laten en terug te keren bij Paris Saint-Germain, die hem op hun beurt gelijk uitleenden aan RB Leipzig. Simons maakte vervolgens duidelijk waarom hij deze keuze heeft gemaakt. De Oranje-international komt sowieso uit in de Champions League en wil graag op een hoger niveau spelen dan de Eredivisie.

De eerste wedstrijden in het shirt van Leipzig waren overwegend positief voor Simons. In het duel om de Duitse Super Cup werd met 0-3 gewonnen van landskampioen Bayern München. Die klinkende zege betekende meteen de eerste Duitse prijs voor Simons. Dat zorgde voor hoge verwachtingen in de Bundesliga, waarin de eerste wedstrijd tegen Bayer Leverkusen werd gespeeld. Helaas voor Simons en co. werd er met 3-2 verloren van de ploeg van Xabi Alonso en dus staat de teller na één speelronde nog op nul punten.

Odds voor RB Leipzig - VfB Stuttgart

- Loïs Openda maakt een doelpunt: 1.90
- Timo Werner maakt een doelpunt:
- Martin Ødegaard geeft een assist: 5.75

Vanavond nemen Leipzig en Simons het op tegen VfB Stuttgart. Het wordt de eerste thuiswedstrijd in de Bundesliga voor Simons. Denk je dat hij gelijk tot scoren weet te komen en daarmee zijn eerste telefoontje kan plegen bij Leipzig? Unibet heeft een odd van 2.85 beschikbaar gesteld voor een goal van hem.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's