Simeone toont begrip voor woede-uitbarsting Suárez

Reacties

Luis Suárez hoeft niet te vrezen voor een sanctie na zijn boze reactie op zijn wissel. Atlético Madrid-trainer Diego Simeone noemde de boosheid 'logisch'.

Simeone toont begrip voor woede-uitbarsting Suárez
© Pro Shots
Red Bull Salzburg
Red Bull Salzburg
0 - 2
Atlético Madrid
Atlético Madrid

In de 64ste minuut was de Champions League-wedstrijd tegen Red Bull Salzburg (0-2) ten einde voor Suárez. Tot zijn grote ongenoegen moest hij voor Ángel Correa plaatsmaken. De Uruguayaan uitte zijn onvrede in woord en gebaar, zoals de tegelijkertijd gewisselde Saúl ook boos naar de kant ging.

Trainer Simeone toonde begrip voor de afkeurende reactie. 'Ik heb Luis nog niet gesproken, ik heb hem alleen gedag gezegd na de overwinning, zoals ik dat heb gedaan met het hele team', zei de coach na de zege in Oostenrijk, waardoor het Champions League-avontuur voor Atlético een vervolg krijgt.

Suárez noch Saúl hoeft te vrezen voor de consequenties van hun gedrag. 'Het is logisch dat ze woedend waren. Ik zou er ook boos uit zijn gegaan, omdat we allemaal de hele wedstrijd willen spelen', toonde Simeone zich begripvol. 'Het is normaal dat belangrijke spelers als Suárez en Saúl boos zijn als ze naar de kant moeten als ze het idee hebben goed bezig te zijn.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer L. Suárez
Meer over L. Suárez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.