Simeone nog niet klaar in Madrid en verlengt wéér contract

Reacties

Diego Simeone is nog niet uitgekeken op zijn periode bij Atlético Madrid. De 48-jarige Argentijnse coach zit al sinds 2011 bij de club en heeft zijn contract bij de club nogmaals verlengd. Ditmaal tot medio 2022.

Simeone nog niet klaar in Madrid en verlengt wéér contract

De Argentijnse coach kwam de laatste jaren vaak in het nieuws omtrent contractperikelen. Eerder liet Simeone zijn langdurige contract tot 2020 al eens verkorten tot medio 2018 om dat contract in september 2017 toch weer te verlengen tot 2020. Nu komen daar nog eens twee jaar bovenop. Als Simeone zijn contract in Madrid uitzit, is hij liefst elf jaar lang coach bij Atlético Madrid, de club waarmee hij in 2014 de Spaanse titel won en in zowel 2014 als 2016 de finale van de Champions League speelde.

Simeone liet al vaker optekenen dat hij ook ooit eens aan de slag wil bij Internazionale. 'Ik denk dat ik heel duidelijk ben geweest over een eventuele terugkeer naar Inter. Ik heb er niets meer aan toe te voegen. Het gaat sowieso een keer gebeuren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.