Sevilla weet niets van geheime Italië-trip Banega

Reacties

Hoewel het er steeds meer op lijkt dat Éver Banega (27) vertrekt bij Sevilla, houdt de Spaanse club hoop op het verlengen van zijn aflopende contract.

Sevilla weet niets van geheime Italië-trip Banega

Banega's aflopende verbintenis maakt hem een gewilde speler op de transfermarkt. Hij wordt aan Barcelona gelinkt, maar de berichten over een vertrek naar Internazionale zijn het hardnekkigst. Italiaanse kranten schreven begin deze maand al dat Banega en Inter een akkoord hadden bereikt over een driejarig contract. Volgens Sky Italia vloog Banega dinsdag zelfs op en neer naar Milaan om in het geheim een medische keuring te ondergaan.

Sevilla weet echter nergens van. 'Wij zijn nog met hem in gesprek over een nieuw contract', zegt president José Castro Carmona tegen Sevilla ABC. 'Hopelijk bereiken we een akkoord. Banega is een topspeler en staat daardoor in de belangstelling van veel clubs.'

Banega is bezig aan zijn tweede seizoen bij Sevilla, dat hem medio 2014 overnam van Valencia. Eerder kwam de spelmaker uit namens Newells Old Boys, Atlético Madrid en Boca Juniors. Daarnaast speelde hij 41 keer voor de nationale ploeg van Argentinië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.