Sevilla houdt druk op Valencia dankzij Gameiro en Reyes

In de jacht op een Champions League-ticket heeft Sevilla op bezoek bij Levante geen steek laten vallen. Dankzij een 2-1 overwinning komen de Andalusiërs op gelijke hoogte met Valencia.

Sevilla arriveerde in topvorm in Estadio Ciudad de Valencia, want de afgelopen vier competitieduels werden allemaal gewonnen. Levante kon de zegereeks geen halt toeroepen. Nadat Kevin Gameiro in de tiende minuut de score had geopend, maakte José Antonio Reyes (foto) er acht minuten voor rust 0-2 van.

Kalu Uche bracht in de 73ste minuut nog wel de spanning terug, maar verder dan de aansluitingstreffer kwam Levante niet. Sevilla heeft door de overwinning nu 61 punten uit dertig duels. Nummer vier Valencia heeft evenveel punten, maar speelde een wedstrijd minder. Aan het einde van het seizoen geeft de vierde plaats recht op deelname aan de voorronde van de Champions League.