Sevilla blijft maar gaan: achtste nieuwkomer gepresenteerd

Reacties

Technisch directeur Monchi zit sinds zijn terugkeer bij zijn oude liefde Sevilla niet stil. Middenvelder Fernando is voor de club uit Andalusië alweer de achtste nieuwkomer van deze transferzomer.

Sevilla blijft maar gaan: achtste nieuwkomer gepresenteerd

Transfergoeroe Monchi werkte tussen 2000 en 2017 al als technisch directeur van Sevilla en verruilde de club na het winnen van elf hoofdprijzen voor AS Roma. Het Italiaanse avontuur werd geen succes en in maart van dit jaar keerde Monchi terug in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Zo had hij nog een paar maanden de tijd om zich voor te bereiden op de transferzomer.

Monchi heeft duidelijk zijn huiswerk gedaan. Luuk de Jong (PSV), Lucas Ocampos (Olympique Marseille), Munas Dabbur (Red Bull Salzburg), Joan Jordán (SD Eibar), Diego Carlos (FC Nantes), Jules Koundé (Girondins de Bordeaux) én Sergio Reguilón (gehuurd van Real Madrid) werden al aangetrokken en vrijdagmiddag werd er opnieuw champagne gedronken.

Nu is het Fernando die gepresenteerd is als nieuwste aanwinst van Sevilla. De 31-jarige middenvelder is overgenomen van Galatasaray en vooral bekend van zijn drie jaar (2014-2017) bij Manchester City. Voor zijn periode in Engeland speelde Fernando in Portugal voor FC Porto en nu gaat hij dus in Spanje aan de slag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.