Seuntjens hoeft niet naar Schiphol: publiekslieveling Haye blijft bij NAC

Reacties

Het gonsde van de geruchten rondom Thom Haye, maar iets minder dan zeven uur voor het verstrijken van de transferdeadline heeft zijn club NAC Breda aan alle onzekerheid een einde gemaakt. De 26-jarige middenvelder gaat helemaal nergens heen.

Seuntjens hoeft niet naar Schiphol: publiekslieveling Haye blijft bij NAC
© Pro Shots

Bij NAC (dat afgelopen seizoen op een haar na promotie misliep) vertrokken deze zomer spelers als Sydney van Hooijdonk, Mounir El Allouchi, Lex Immers, Robin Schouten, Anco Jansen, Nick Venema, Lewis Fiorini en Ramon Hendriks. Ook Haye stond op de nominatie om te vertrekken, zijn naam viel onder meer bij Sparta Rotterdam.

De supporters van de Bredanaars lieten de afgelopen periode tijdens en rondom wedstrijden overduidelijk blijken dat de sterkhouder wat hen betreft absoluut moest blijven. NAC kampt momenteel met veel blessures en heeft een vrij smalle selectie, een vertrek van een van de uitblinkers zou behoorlijk hard aankomen in het Rat Verlegh Stadion.

Op Deadline Day is de club echter al vroeg met duidelijkheid gekomen: Haye gaat nergens heen en blijft bij NAC. Goed nieuws, ook voor Ralf Seuntjens, die zich dit weekend tegenover BN/De Stem nog uitliet over Haye. 'Hij moet gewoon blijven, punt uit. Ik heb een tracker onder zijn auto geplaatst. Als hij in de buurt van Schiphol komt, dan rij ik vanuit Breda die kant op om hem tegen te houden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.