Serie A-sensatie Vlahovic wordt alleen nog maar meer waard

Reacties

Dusan Vlahovic is gekozen tot Talent van het Jaar in de Serie A. De spits van Fiorentina wordt daarmee beloond voor een bijzonder succesvol seizoen; de grote vraag is of de supporters van La Viola volgend seizoen nog van de kunsten van de Servische topschutter kunnen genieten.

Serie A-sensatie Vlahovic wordt alleen nog maar meer waard
© Pro Shots

De 21-jarige Vlahovic maakte drie jaar geleden de overstap van Partizan Belgrado en beleefde in het afgelopen seizoen zijn doorbraak. De aanvaller was goed voor liefst 21 doelpunten en eindigde daarmee als vierde op de Italiaanse topscorerslijst. Alleen Cristiano Ronaldo (29 goals), Romelu Lukaku (24) en Luis Muriel (22) scoorden vaker.

Voor Fiorentina wordt het nu een hele opgave om Vlahovic voor de club te behouden. De aanvaller wordt in verband gebracht met verschillende Europese topclubs en voelt zelf wel wat voor een stap hogerop. Vlahovic heeft in Florence nog een contract voor twee seizoenen.

Met de eretitel voor Talent van het Jaar in de Serie A is Vlahovic de opvolger van Dejan Kulusevski. Hij maakte vorig jaar indruk bij Parma en verdiende een toptransfer naar Juventus.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.