Hoedt is hard voor zichzelf, Tévez kijkt liever golf dan El Clásico

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Hoedt is hard voor zichzelf, Tévez kijkt liever golf dan El Clásico

• Wesley Hoedt ligt dit seizoen onder vuur bij Southampton, dat in acht Premier League-duels veertien goals tegen kreeg. De centrale verdediger ligt niet wakker van de kritiek. 'Ik ben erg hard voor mezelf, daar hoeft niemand zich druk om te maken. Ik kan ook kritisch zijn op anderen, maar daar kan ik nog aan werken. Als ik veel van mezelf vraag, moet ik ook veel van anderen vragen.' (The Southern Daily Echo)

• Het eerste tenue hieronder kent u misschien al, dat van CD Palencia. Of de tenues van twee jaar terug goed zijn verkocht is sterk de vraag, maar Zamora CF heeft in ieder geval inspiratie opgedaan. De Spanjaarden willen met hun tenue het bloed van hun fans sneller laten stromen...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik kijk nooit voetbal, daar houd ik niet van. Als Barcelona - Real Madrid wordt uitgezonden en er is een golftoernooi op een andere zender, kijk ik dat. Ik ben nooit een voetbalfan geweest, ik houd ervan om het zelf te spelen, met de bal aan mijn voeten.'
• Carlos Tévez slaat El Clásico met alle liefde over. (Marca)

ADO Den Haag gaat zijn steentje bijdragen om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. In samenwerking met de stichting 'Met Senioren naar ADO' stelt de Eredivisionist dit seizoen een Sky Lounge beschikbaar. Naar verwachting kunnen per jaar tussen de drie- en vierhonderd senioren naar het stadion om 'onder het genot van een hapje en een drankje in een veilige en rustige omgeving te kijken naar de wedstrijd en met elkaar verhalen delen van vroeger', aldus de initiatiefnemers.

'Eerder speelde ik met Bayern München op de PlayStation, nu stond ik op hetzelfde veld met Arjen Robben. Een heerlijk gevoel.'
• De twintigjarige Javairo Dilrosun over zijn stormachtige ontwikkeling in het shirt van Hertha BSC. (NOS)

'Er was een periode voor en een periode na Frank Rijkaard in de historie van Barcelona'
• Voormalig verdediger Oleguer, actief voor zowel Barcelona als Ajax, geeft in gesprek met Panenka hoog op van de trainer Frank Rijkaard, die in zijn ogen zeker een plaats in de geschiedenis van Barcelona verdient.

Neymar houdt van panna's. Dus ook tijdens de training van de Braziliaanse nationale ploeg toont de PSG-ster zijn liefde voor de sportieve vernedering.

'Toen ik opstapte als technisch directeur bij de KNVB ben ik op de vlucht geslagen. Het voelde als een afgang, ik was kwaad en teleurgesteld en wilde maar één ding. Ik wilde het achter me laten, maar ik wist niet hoe.'
Hans van Breukelen heeft de ervaringen in Zeist gebruikt om samen met Benno Diederiks het boek Maak je comeback te schrijven, om weer terug te krabbelen na een flinke tegenslag. 'Wat er ook gebeurt, je kunt zelf je gedachten sturen en zo je gevoel bepalen. Dat heeft mij in het verleden enorm geholpen en ik merk dat het ook anderen helpt.' (Eindhovens Dagblad)

Paul Pogba wil het WK-succes van Frankrijk extra vieren met een ring voor de 23 spelers, vergelijkbaar met de ring die de winnaars van de NBA krijgen. De kosten – naar verluidt ruim twee ton – wil de middenvelder van Manchester United zelf betalen. Overigens wil de Franse bond ook een duit in het zakje doen. Voorzitter Noël Le Graët heeft volgens Le Parisien beloofd dat de bond de kosten van het transport van Amerika naar Frankrijk voor haar rekening neemt. 'Dit vertegenwoordigt een bedrag van tienduizend euro', aldus Le Graët.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.