Seizoen start dramatisch voor AZ-talent Stengs

Reacties

Het nieuwe Eredivisie-seizoen van Calvin Stengs is zeer slecht begonnen. Het achttienjarige talent van AZ viel al in de beginminuten van het bezoek aan PSV uit met een ogenschijnlijk ernstige knieblessure.

Seizoen start dramatisch voor AZ-talent Stengs

Stengs maakte eind vorig seizoen in de play-offs om een Europa League-ticket indruk bij AZ. Ook in de voorbereiding liet de vleugelaanvaller zich zien, waardoor van hem mooie dingen mochten worden verwacht in het nieuwe seizoen.

Toch sloeg al snel het noodlot toe. Bij een duel in de vijfde minuut leek hij een ogenschijnlijk zware knieblessure op te lopen. Stengs kon niet verder en moest op een brancard het veld verlaten. Zijn vervanger, Dabney dos Santos, zette AZ even later in Eindhoven op 0-1.

Over de diagnose van de blessure is logischerwijs nog niets te zeggen, maar de vrees voor een lange periode van afwezigheid was er wel direct.

Let op: onderstaande beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.