Seedorf ziet einde komen aan reeks competitiezeges

Reacties

Clarence Seedorf is er niet in geslaagd de derde opeenvolgende competitiezege te boeken met AC Milan. De Nederlandse oefenmeester moest lijdzaam toekijken hoe zijn elftal een punt overhield aan het duel met Torino: 1-1.

Seedorf ziet einde komen aan reeks competitiezeges

Opnieuw kwam het elftal van Seedorf laat op gang. Het eerste competitieduel onder leiding van de Nederlander met Hellas Verona (1-0) werd vlak voor tijd bepaald vanaf elf meter door Mario Balotelli, terwijl zijn ploeg een week later tegen Cagliari (2-1) in de slotfase een achterstand omboog in een zege.

Tegen Torino keek Milan halverwege tegen een 1-0 achterstand aan. Namens de bezoekers opende Ciro Immobile na ruim een kwartier de score. De rappe aanvaller speelde Daniele Bonera kinderlijk eenvoudig uit en verschalkte doelman Cristian Abbiati in de lange hoek.

Pas na de rust toonde Milan zo nu en dan waartoe het in staat is. Met een schitterende treffer van Adil Rami leek Milan op weg naar opnieuw een zege. De van Valencia overgekomen centrumverdediger schoof sterk het middenveld in en haalde verwoestend uit vanaf de rand van het strafschopgebied.

Zonder de geschorste Mario Balotelli in de aanval zocht de thuisploeg nadrukkelijk naar de tweede treffer van de avond. Kansen via Robinho, Kaká en een gevaarlijke vrije trap van Keisuke Honda mochten niet leiden tot het winnende doelpunt. AC Milan, waar Urby Emanuelson het duel vol maakte en Nigel de Jong binnen de lijnen kwam als invaller, bleef steken op 1-1.

Overige uitslagen
Bologna - Udinese 0-2
Cagliari - Fiorentina 1-0

Bekijk hier al onze video's