Seedorf haalt oude bekende Muntari naar Deportivo

Reacties

Deportivo La Coruña heeft de komst van Sulley Muntari afgerond. Daarmee haalt trainer Clarence Seedorf een oude bekende naar de Spaanse degradatiekandidaat.

Seedorf haalt oude bekende Muntari naar Deportivo

Middenvelders Muntari en Seedorf speelden vanaf januari 2012 een halfjaar samen bij AC Milan (foto). Daarna vertrok de Nederlander naar Brazilië, Muntari zou nog tot de zomer van 2015 in Milaan spelen, Seedorf was in 2014 nog een halfjaar de trainer van Muntari. Daarna belandde de Ghanees via Al-Ittihad bij Pescara, waar zijn contract afgelopen zomer afliep. Sinds begin februari trainde Muntari al mee bij de ploeg waarover Seedorf vlak daarvoor de leiding had gekregen.

De 33-jarige Muntari krijgt bij Depor nu een definitieve herstart van zijn loopbaan, hij heeft een verbintenis tot het einde van dit seizoen ondertekend. Hij moet Deportivo helpen aan lijfsbehoud, de ploeg staat nu voorlaatste in de Primera División en staat drie punten onder de degradatiestreep. Het won al sinds 9 december geen competitieduel, vrijdagavond staat het thuisduel met Espanyol op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.