Seedorf en Kluivert halen veelbesproken Onana bij selectie Kameroen

Reacties

Bondscoach Clarence Seedorf van Kameroen en zijn assistent Patrick Kluivert hebben hun eerste selectie bekendgemaakt. De twee ex-Ajacieden hebben plek voor Ajax-keeper Andre Onana, waarmee er een definitieve streep lijkt gezet onder de interlandsoap rondom de goalie.

Seedorf en Kluivert halen veelbesproken Onana bij selectie Kameroen

Onana kreeg in de zomer van 2017 ruzie met toenmalig bondscoach Hugo Broos. De keeper wilde destijds liever voor zijn kans vechten bij Ajax, dan als derde goalie met De Ontembare Leeuwen afreizen naar de Confederations Cup. Dat werd hem niet in dank afgenomen en Onana besloot zich vanwege dat conflict terug te trekken.

In maart werd hij na het ontslag van Broos door Alexandre Belinga wél weer opgeroepen, voor een oefenduel met Koeweit. Daarin speelde Onana een halfuur. Nu is hij definitief terug in de selectie van Kameroen, dat het op 8 september in een Afrika Cup-kwalificatieduel opneemt tegen de Comoren. Andere bekende namen in de selectie van Seedorf en Kluivert zijn Carlos Kameni, Zango Anguïssa, Vincent Aboubakar en Eric Maxim Choupo-Moting.

Seedorf werd begin deze maand aangesteld als eindverantwoordelijke van het Afrikaanse land, de voormalig middenvelder en ex-trainer van onder meer AC Milan en Deportivo La Coruña nam Kluivert mee als rechterhand.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.