Scorende Janmaat luidt noodklok bij Newcastle United

Reacties

Daryl Janmaat heeft zijn ploeggenoten op scherp gezet na de 2-1 nederlaag tegen Watford. De Newcastle United-verdediger begrijpt dat het tijd wordt om punten te pakken.

Scorende Janmaat luidt noodklok bij Newcastle United

Na opeenvolgende nederlagen tegen Arsenal (0-1) en West Ham United (2-0) ging het dit keer mis voor Newcastle in het thuisduel met promovendus Watford, dat halverwege al met 2-0 voorstond. Na de hervatting kwam de thuisclub niet verder dan de aansluitingstreffer van Janmaat.

'De eerste helft was gewoon niet goed genoeg', oordeelde Janmaat hard over Newcastle bij Sky Sports. 'We moeten veel beter voor de dag komen als we wedstrijden willen winnen. Na rust ging het wat beter, maar al met al was het niet best.'

Met twee punten uit de eerste zes Premier League-duels is de start van Newcastle slecht, constateerde ook Janmaat. 'We weten dat we nu punten moeten gaan pakken.' De volgende tegenstanders in de competitie zijn Chelsea en Manchester City, waardoor manager Steve McClaren een hels karwei te wachten staat. 'Ik zie genoeg genoeg lichtpuntjes, al is er nog voldoende om aan te werken', aldus de voormalige Twente-coach.

McClaren probeerde vertrouwen te houden in een goed seizoen. 'We hebben genoeg kwaliteit om het tij te keren. We hebben geluk dat het nog vroeg is en er nog een lange weg te gaan is.' Janmaat stond in ieder geval nog achter zijn trainer. 'Ik heb vertrouwen in dit team en deze technische staf. De fans moeten geduldig zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.