Schrik bij West Ham: debutant naar de grond na botsing met Álvarez

Reacties

Het Premier League-duel tussen West Ham United en Fulham is overschaduwd door een eng moment waarbij George Earthy neerging. De negentienjarige Premier League-debutant werd geraakt door ploeggenoot Edson Álvarez.

Schrik bij West Ham: debutant naar de grond na botsing met Álvarez
© ViaPlay
West Ham United
West Ham United
0 - 2
Fulham
Fulham

De Engelse jongeling was onlangs in de Europa League al ingevallen tegen Freiburg en mocht zondagmiddag na al een paar keer op de bank te hebben gezeten dan eindelijk debuteren in de competitie. Earthy viel in de 82ste minuut bij een 0-2 stand in. Enkele minuten later ging het mis. De middenvelder stond op het verkeerde moment op de verkeerde plek toen Álvarez vol overtuiging een bal wegkopte. De ex-Ajacied beukte na het koppen van de bal ongelukkig zijn ploeggenoot omver, waarbij Earthy op akelige wijze naar de grond ging.

Ploeggenoten Emerson Palmieri en Álvarez schrokken en sommeerden scheidsrechter Stuart Attwell het spel stil te leggen. Earthy werd snel verzorgd en werd uiteindelijk per brancard van het veld gedragen. Bij het verlaten van het veld kreeg de jongeling een warm applaus van de West Ham-aanhang. West Ham liet kort na afloop weten dat hij bij bewustzijn is. Er volgen zondagavond verdere onderzoeken in het ziekenhuis.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zoals aangestipt, leidde Fulham al met 0-2 toen Earthy de hoofdblessure opliep. Andreas Pereira had in de negende minuut de score geopend en had twintig minuten voor het einde uit een lage voorzet van Alex Iwobi de marge verdubbeld (0-2). West Ham kwam ook na het uitvallen van Earthy niet meer tot scoren en liet dus de kans liggen om de zevende plaats over te nemen van Manchester United.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
5
Tottenham Hotspur
33
18
6
9
67-52
+15
60
6
Manchester United
34
16
6
12
52-51
+1
54
7
Newcastle United
34
16
5
13
74-55
+19
53
8
West Ham United
35
13
10
12
56-65
-9
49
* Actueel tot en met 2 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer West Ham United
Meer over West Ham United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.