Schreuder terug op het veld, Klaassen door politiek in onzekerheid

Reacties

Na twee weken gaat 1899 Hoffenheim de training, in aangepaste vorm, hervatten. Bij Werder Bremen dreigt dat voornemen doorkruist te worden door de plaatselijke autoriteiten.

Schreuder terug op het veld, Klaassen door politiek in onzekerheid
© Pro Shots

Trainer Alfred Schreuder ziet zijn spelers na een noodgedwongen pauze van twee weken weer op het veld en met een bal. Komende week wordt de training hervat, zo laat Hoffenheim weten. 'De selectie zal in kleine groepjes trainen onder zorgvuldige begeleiding', zegt manager Alexander Rosen. De strenge protocollen worden gevolgd met het oog op de hygiëne. Ook wordt er genoeg afstand gehouden en zijn gezamenlijke activiteiten als lunchen en douchen uit den boze.

De spelers van Werder Bremen lijken zich voorlopig in eigen omgeving te moeten voorbereiden op de mogelijke hervatting van de Bundesliga. Het verzoek van de club van onder anderen Davy Klaassen om maandag weer te beginnen met de training, is slecht gevallen in de plaatselijke politiek. Politie spraken openlijk hun onvrede over de plannen uit, al is een verbond nog niet definitief. Begin volgende week wordt daarover duidelijkheid verwacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.