Schotland en Georgië naar binnen: Hampden Park is een waterglijbaan

Reacties

Schotland - Georgië is dinsdagavond al na enkele minuten gestaakt. Het veld op Hampden Park is niet bespeelbaar. Dat bleek nog het beste uit het vroege openingsdoelpunt van Callum McGregor.

Schotland en Georgië naar binnen: Hampden Park is een waterglijbaan
© Ziggo Sport
Schotland
Schotland
2 - 0
Georgië
Georgië

De man van Celtic zette de thuisploeg, onder leiding van Steve Clarke, al snel op 1-0, maar de treffer wees vooral uit: deze grasmat is niet bespeelbaar. Voetbalvelden in Glasgow zijn echt wel een buitje gewend, maar ook in Schotland heeft het vandaag buitengewoon hevig geregend. Na conclaaf tussen de arbitrage besloot leidsman István Vad een pauze van twintig minuten in te lassen. Of het veld zo snel herstelt, is de vraag.

Als het niet beter wordt, is het natuurlijk maar de vraag wat er verder gebeurt: dit is voor beide ploegen de laatste avond van het voetbalseizoen. Een tweede poging op woensdag lijkt voor de hand te liggen in dat geval, maar de vijftigduizend getrouwen op Hampden zullen hopen dat de wedstrijd straks gewoon vervolgd kan worden. Hun ploeg won de eerste drie wedstrijden in de poule en staat er in deze ontmoeting dus ook uitstekend voor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.