Schorsing voor Villas-Boas en Hulk na steun aan Oscar

Reacties

De Chinese bond heeft André Villas-Boas en Hulk gestraft. De trainer en de spits van Shanghai IPG zijn twee wedstrijden geschorst voor het zetten van vraagtekens bij de zware straf voor Oscar.

Schorsing voor Villas-Boas en Hulk na steun aan Oscar

Oscar werd vorige week voor acht duels geschorst naar aanleiding van zijn aandeel in een opstootje tijdens het duel met Guangzhou R&F. De Braziliaan had de bal tot twee keer toe hard richting een opponent getrapt, waarna meer spelers met elkaar in de clinch raakten.

De opgelegde straf was tegen het zere been van Hulk en Villas-Boas. De aanvaller toonde zijn ongenoegen door na het duel met Henan Jianye een shirt te dragen met de tekst 'Niets te doen, niets te zeggen'. Oscar had eerder deze tekst getoond. De Portugese trainer had op social media zijn grote vraagtekens gezet bij de straf.

De Chinese bond was haar beurt niet gediend van deze openlijke kritiek. Wegens 'onverantwoord commentaar' werd Villas-Boas voor twee duels geschorst, terwijl Hulk dezelfde straf kreeg voor het dragen van het T-shirt. Ook de Chinese international Wu lei moet twee wedstrijden toekijken voor het dragen van een vergelijkbaar tricot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.