Scholes pakt clubloze Lingard aan: 'Blijf je aanklooien in de gym?'

Reacties

Paul Scholes heeft voormalig Manchester United-aanvaller Jesse Lingard aangespoord om iets van zijn carrière te maken. De oud-middenvelder deed dat op niet mis te verstane wijze, via Instagram.

Scholes pakt clubloze Lingard aan: 'Blijf je aanklooien in de gym?'
© Pro Shots

Lingard deelde opnieuw trainingsbeelden van zichzelf, om te laten zien dat hij zijn conditie nog op peil aan het houden is. De 31-jarige Engelsman zit al sinds begin juli van vorig jaar zonder club. Toen liep zijn contract bij Nottingham Forest af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Scholes lijkt het simpelweg zonde te vinden dat de 32-voudig Engels international al zo lang aan de kant staat. 'Blijf je aanklooien in de gym of ga je nog eens daadwerkelijk voetballen?', reageerde de oud-international die met United elf keer de landstitel greep via Instagram. De post van Scholes is inmiddels verwijderd.

Lingard werd onlangs nog in verband gebracht met Everton en zou volgens verschillende Spaanse en Engelse media aangeboden zijn bij Barcelona. Zijn transfervrije status maakt de buitenspeler wellicht interessant voor Barça, dat financieel nog altijd beperkte mogelijkheden heeft in de zoektocht naar versterking.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.