Schmidt passeert Zahavi op belangrijke Europese avond voor PSV

Reacties

Eran Zahavi begint op de bank in de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Kopenhagen. Coach Roger Schmidt kiest in de eerste wedstrijd van de achtste finale voor een speelwijze zonder echte spits.

Schmidt passeert Zahavi op belangrijke Europese avond voor PSV
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 4
FC Kopenhagen
FC Kopenhagen

Het passeren van Zahavi heeft deels te maken met de terugkeer van Cody Gakpo in de basis. De aanvoerder van PSV viel zondag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo nog in en is nu fit genoeg om te starten. Gakpo vormt samen met Mario Götze, Noni Madueke en Joey Veerman het voorste viertal bij PSV.

Zahavi begon in de vorige drie wedstrijden van PSV nog telkens in de basis. De 34-jarige Israëliër scoorde dit seizoen elf keer in 33 optredens. Schmidt houdt met Zahavi en Carlos Vinícius dus twee spitsen achter de hand tegen Kopenhagen.

Achterin begint Mauro Júnior als rechtsback tegen de koploper van Denemarken. Jordan Teze en Armando Obispo vormen het hart van de verdediging bij afwezigheid van Olivier Boscagli, die ziek is geworden. Philipp Max is de linksback in het eerste duel van het tweeluik.

Opstelling PSV: Drommel; Mauro Júnior, Teze, Obispo, Max; Gutiérrez, Sangaré; Madueke, Veerman, Gakpo; Götze.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.