Schmidt heeft tegen Heracles meer te kiezen bij PSV

Reacties

PSV krijgt richting de cruciale fase van het seizoen meer te kiezen. De Eindhovense ziekenboeg stroomt langzaam leeg. In de wedstrijd tegen Heracles Almelo van zondag heeft trainer Roger Schmidt weer de beschikking over Armando Obispo en mogelijk ook over Cody Gakpo.

Schmidt heeft tegen Heracles meer te kiezen bij PSV
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 1
Heracles Almelo
Heracles Almelo

Obispo miste de laatste wedstrijden vanwege een blessure. Nu is de verdediger terug. 'Hij geeft ons extra opties in de laatste linie, dus daar ben ik blij mee', sprak Schmidt zaterdag op de clubsite na de laatste training.

Gakpo had last van zijn enkel. De aanvaller sloot zaterdag weer aan bij de groepstraining. 'We moeten even kijken hoe het na de training gaat. Phillipp Mwene zal er zeker nog niet bij zijn. Hij heeft een tik op zijn knie gehad en die is nog steeds pijnlijk.'

André Ramalho liet zich ook zien, maar deed nog niet volledig mee met de groep. Volgens PSV maakt de Braziliaanse verdediger na de interlandperiode mogelijk zijn rentree. Ramalho raakte aan het einde van de eerste seizoenshelft geblesseerd aan zijn enkel.

Schmidt doet met PSV ondertussen mee om drie prijzen: de KNVB-beker, de Conference League en ook het kampioenschap. Koploper Ajax heeft na vorig weekend nog maar twee punten meer. 'Er zijn nog tien wedstrijden te gaan in de competitie en wij bekijken het elke keer stap voor stap. We liggen goed op koers en kijken alleen naar de volgende wedstrijd omdat we daar de punten kunnen verdienen. Er komen nog genoeg zware uitdagingen aan en het seizoen is nog lang. We moeten elke keer klaar zijn voor een nieuwe opdracht.'

Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.