Schaars hakt knoop door en kiest voor hoofdmacht PSV

Reacties

Stijn Schaars voegt zich bij de technische staf van PSV-trainer Peter Bosz. Deze maand werd bekend dat de Eindhovenaren hem graag naar het eerste elftal wilden halen, Schaars wilde daar even over nadenken. Inmiddels heeft PSV bekendgemaakt dat Schaars inderdaad assistent-trainer wordt bij de hoofdmacht.

Schaars hakt knoop door en kiest voor hoofdmacht PSV
© Pro Shots

Schaars speelde van 2013 tot 2016 voor PSV en keerde vier jaar later terug om in de academie aan de slag te gaan. In het nieuwe seizoen zal hij samen met Rob Maas en Tim Wolf de assistent van Bosz zijn. Abe Knoop (keeperstrainer) en Terry Peters (fysiek trainer) worden eveneens betrokken bij het eerste elftal. Javier Rabanal heeft geen rol meer in de technische staf van PSV, hij werd onder trainer Ruud van Nistelrooij al naar de tribunes verwezen.

PSV, dat maandag start aan de voorbereiding, werkt toe naar de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, die op 4 augustus wordt gespeeld tegen landskampioen Feyenoord. Als bekerwinnaar plaatste PSV zich voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Voor die wedstrijd krijgt PSV al te horen wie de eerste Europese tegenstander wordt. Als nummer twee van het afgelopen seizoen stromen de Brabanders in tijdens de derde voorronde van de Champions League. 24 juli wordt er geloot voor die ronde, op 8-9 en 15 augustus wordt het tweeluik afgewerkt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.