SC Heerenveen ziet toekomst in Noppert en Van Hooijdonk

Reacties

SC Heerenveen heeft zijn belangstelling voor Andries Noppert geconcretiseerd. De keeper van Go Ahead Eagles heeft inmiddels een aanbieding van de club op zak.

SC Heerenveen ziet toekomst in Noppert en Van Hooijdonk
© Pro Shots

De 28-jarige Noppert is geboren in Friesland en speelde in de jeugd voor SC Heerenveen. Zijn huidige trainer Kees van Wonderen maakt na dit seizoen de overstap van Deventer naar Heerenveen. 'De bal ligt nu bij Andries', aldus technisch manager Ferry de Haan. Go Ahead wil ook graag met Noppert verder, terwijl ook SC Cambuur serieuze belangstelling heeft.

Heerenveen ziet ook toekomst in Sydney van Hooijdonk. De spits wordt sinds januari naar tevredenheid gehuurd van Bologna. Er zijn nog geen contacten over geweest met de Italiaanse club, maar Heerenveen is van plan om na dit seizoen een balletje op te gooien over de verlenging van de huurperiode van de spits.

Tegelijkertijd gaat SC Heerenveen na het seizoen ook in gesprek over een andere huurling, namelijk Filip Stevanovic. De Serviër werd vorige zomer voor twee jaar gehuurd van Manchester City, maar speelt dusdanig weinig dat een kritische tussentijdse evaluatie op de planning staat.

Op VI PRO meer achtergronden over de contract- en transferperikelen bij SC Heerenveen.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.