SC Heerenveen weigert miljoenenbod uit Frankrijk

Reacties

Lille heeft tevergeefs aangeklopt bij SC Heerenveen in een poging Osame Sahraoui over te nemen. De Franse topclub was volgens bronnen in dat land bereid een transfersom te betalen van zeven miljoen euro, exclusief bonussen. De Friezen hebben het bod afgewezen.

SC Heerenveen weigert miljoenenbod uit Frankrijk
© Pro Shots

De interesse van Lille in de 22-jarige Sahraoui is niet nieuw. De huidige nummer vijf van de Ligue 1 won al eerder deze maand informatie in en is inmiddels overgegaan tot actie. Directeur Ferry de Haan van Heerenveen houdt de kaarten tegen de borst en laat aan VI weten dat er 'weinig te vertellen' valt en dat hij Sahraoui deze maand wil behouden.

Sahraoui maakte in 2022 de overstap van het Noorse Valerenga IF naar Heerenveen. De club betaalde iets meer dan anderhalf miljoen euro voor de linkerspits, die ook kan spelen als rechtsbuiten en aanvallende middenvelder. Sahraoui kwam in 38 wedstrijden voor Heerenveen tot vijf goals. Ook debuteerde hij op 7 september vorig jaar voor het nationale elftal van Noorwegen.

Sahraoui is de tweede speler die (vooralsnog) niet wegkomt uit Heerenveen. Eerder liet de club middenvelder Thom Haye niet naar het Italiaanse Como vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.