SC Heerenveen vindt oplossing voor dure Mihajlovic

Reacties

Nemanja Mihajlovic is op weg naar de uitgang bij SC Heerenveen. De 23-jarige aanvaller gaat de overstap maken naar Arka Gdynia. De Poolse club vormt voor Heerenveen een oplossing voor de uitzichtloze situatie van de Servische vleugelspeler.

SC Heerenveen vindt oplossing voor dure Mihajlovic
© Pro Shots

Mihajlovic kwam in de zomer van 2017 voor een flinke transfersom over van Partizan Belgrado en stond te boek als een groot talent. Hij tekende voor vier seizoenen in Friesland, maar loste zijn belofte niet in. Mihajlovic had een van de opvolgers van Sam Larsson moeten worden. In tweeënhalf jaar kwam de aanvaller echter niet verder dan 29 wedstrijden, drie goals en vijf assists.

Van Heerenveen mocht Mihajlovic al langer vertrekken aangezien hij buiten beeld was geraakt en als Serviër een hoog buiten EU-salaris verdient. Telkens was er echter geen club te vinden die concreet werd. Nu gebeurt dat wel. Aleksandar Rogic, landgenoot van Mihajlovic, is sinds oktober de trainer van Arka Gdynia, waar ook Marko Vejinovic en Fabian Serrarens spelen.

Na het eerdere vertrek van Anders Dreyer, die werd gehuurd van Brighton & Hove Albion en verkaste naar FC Midtjylland, hoopt Heerenveen zich deze winter nog te versterken met een extra vleugelaanvaller. Naast Chidera Ejuke en Mitchell van Bergen is alleen de achttienjarige Arjen van der Heide een optie op de flanken. De Friese club heeft vanwege financiële perikelen echter niet veel budget voor een nieuwe aanvaller.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Meer N. Mihajlović
Meer over N. Mihajlović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.