SC Heerenveen pakt door: deal over Sahraoui in de maak

Reacties

SC Heerenveen lijkt opnieuw te slagen op de Noorse transfermarkt. Na de gisteren al door VI aangekondigde komst van spits Daniel Karlsbakk (19) is nu ook vleugelaanvaller Osame Sahraoui (21) op weg naar Friesland.

SC Heerenveen pakt door: deal over Sahraoui in de maak
© Pro Shots

Heerenveen en Valerenga IF waren sinds gisteren in onderhandeling over Sahraoui. De gesprekken liepen aanvankelijk moeizaam, maar dinsdagochtend is een doorbraak bereikt. Er ligt inmiddels een deal op hoofdlijnen voor een bedrag tussen de anderhalf en twee miljoen euro.

De 21-jarige Sahraoui werd al langer gevolgd door Heerenveen, dat door de verkoop van Amin Sarr aan Olympique Lyon zijn investeringsruimte ineens flink zag toenemen. Indien medische keuringen en papierwerk geen roet in het eten gooien zal dat ertoe leiden dat de Friezen vandaag twee inkomende transfers ter waarde van meer dan één miljoen afronden. Met de komst van Karlsbakk is namelijk tweeënhalf miljoen plus bonussen gemoeid.

Eerder deze maand haalde SC Heerenveen de transfervrije Ché Nunnely en Pelle van Amersfoort in huis. De club verwacht na het aantrekken van Sahraoui en Karlsbakk klaar te zijn op de markt, ook wat betreft uitgaande deals.

Spelersprofiel

O. Sahraoui


Geboortedatum:
11 juni 2001
Leeftijd:
22
Geboorteplaats:
Oslo
Nationaliteit
Noorwegen
Lengte:
1,70 m
Gewicht:
65 kg
Huidige club:
SC Heerenveen
Nationaal team:
Noorwegen
Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.