SC Heerenveen geeft Thorsby toestemming voor onderhandelingen

Reacties

De wegen van Morten Thorsby en SC Heerenveen scheiden mogelijk op korte termijn. De middenvelder spreekt met toestemming van de Friezen met Sampdoria.

SC Heerenveen geeft Thorsby toestemming voor onderhandelingen

Om die reden is Thorsby vrijdag niet meegereisd met de selectie van SC Heerenveen naar het trainingskamp in La Manga. Het is nog onderwerp van gesprek of de middenvelder onderhandelt over een directe transfer of een overgang in de zomer. In dat laatste geval incasseert SC Heerenveen geen transfersom, aangezien Thorsby's contract op 30 juni afloopt.

Thorsby reikte in de eerste seizoenshelft tot twaalf Eredivisie-wedstrijden en liet vijf goals aantekenen. De 22-jarige Noor speelt al sinds 2014 voor SC Heerenveen, dat hem oppikte bij het Noorse Stabæk.

Afgelopen zomer legde SC Heerenveen in de persoon van Rodney Kongolo al een opvolger voor Thorsby vast, voor het geval dat de middenvelder destijds zou vertrekken. Kongolo speelde dit Eredivisie-seizoen slechts 244 minuten, verdeeld over zes wedstrijden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.