SC Cambuur haalt bak ervaring in huis met komst De Leeuw

Reacties

Michael de Leeuw heeft zijn krabbel onder een eenjarig contract bij SC Cambuur gezet. De 37-jarige aanvaller komt transfervrij over van Willem II.

SC Cambuur haalt bak ervaring in huis met komst De Leeuw
© Pro Shots

'Michael heeft een indrukwekkende staat van dienst en kan met zijn ervaring binnen en buiten de lijnen belangrijk zijn', aldus technisch manager Lars Lambooij op de clubwebsite. 'Hij is overtuigd van ons project en zal daar met zijn aanvallende kwaliteiten, routine en leiderschap een bijdrage aan leveren. We zijn dan ook zeer blij dat hij voor ons gekozen heeft.'

De Leeuw is na Nicky Souren en Bryant Nieling (beiden MVV Maastricht) alweer de derde nieuwkomer bij Cambuur voor het komende seizoen. Daartegenover staat het vertrek van onder anderen Michael Breij en Roberts Uldrikis.

De Leeuw, die voorheen ook uitkwam voor onder meer FC Groningen, FC Emmen en Chicago Fire, moest het het afgelopen seizoen voornamelijk doen met invalbeurten in Tilburg. Wel was hij van grote waarde door in de voorlaatste speelronde in de 93ste minuut te scoren tegen FC Dordrecht. Een week later kroonden de Brabanders zich tot kampioen van de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.