SBS9 wordt Viaplay TV: Premier League weer te zien op het open net

Reacties

Viaplay gaat de samenwerking aan met Talpa. Vanaf komende vrijdag zijn diverse sportwedstrijden te zien op SBS9, dat vanaf nu verdergaat als Viaplay TV. Het gaat onder meer om de Formule 1, darts en wedstrijden uit de Premier League en de Bundesliga.

SBS9 wordt Viaplay TV: Premier League weer te zien op het open net
© Pro Shots

Zo kondigt Viaplay aan dat komende zaterdag Fulham - Newcastle United (16.00 uur) live te zien is op de zender die nu nog bekendstaat als SBS9. Maandagavond is Tottenham Hotspur - Nottingham Forest (21.00 uur) het volgende Premier League-duel dat op het open net komt. Volgende week zijn dat Manchester City - Luton Town (zaterdag 13 april, 16.00 uur) en Chelsea - Everton (maandag 15 april, 21.00 uur).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Dit is voor ons een prachtige samenwerking', zegt Frans Klein, directeur Video van Talpa. 'Viaplay heeft een groot aanbod van mooie content, waaronder livesport. En dan met name sporten die in Nederland immens populaire zijn: Formule 1, darts, voetbal uit omringende landen. Wij zijn blij dat we sportminnend Nederland een selectie van de sportevenementen van Viaplay kunnen aanbieden op het open net.'

Marco Zwaneveld spreekt namens Viaplay Nederland van een mooie volgende stap van de betaalzender. 'We kunnen de kijker met Viaplay TV trakteren op een unieke selectie sportcontent van de bovenste plank. Het wordt een mooie mix van alles wat we te bieden hebben op onze eigen streamingdienst, uiteraard met aandacht voor de Nederlandse helden zoals Max Verstappen, Nathan Aké en Michael van Gerwen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.