Sarri is niet bang voor grafstemming binnen Chelsea

Reacties

Na de nederlaag tegen Arsenal afgelopen weekend was Chelsea-manager Maurizio Sarri erg boos op de afsluitende persconferentie. Het was een harde boodschap richting zijn spelers, die volgens de coach zeker opgepikt gaat worden.

Sarri is niet bang voor grafstemming binnen Chelsea

Chelsea ging in Londen met 2-0 onderuit en heeft op de ranglijst inmiddels Arsenal en Manchester United in de nek hijgen. Sarri zag dat zijn spelers ongemotiveerd waren tegen The Gunners en hij maakte van zijn hart geen moordkuil tijdens het persmoment na het duel. 'Zo is mijn karakter', legt de inmiddels afgekoelde manager uit aan The Guardian.

'Ik denk niet dat ik een risico heb genomen', gaat Sarri verder. 'De jongens zijn verstandig. Ze zullen luisteren en dit niet verkeerd oppakken.' De Italiaan gaat er dan ook niet vanuit dat zijn tirade voor een vervelende stemming zorgt op Stamford Bridge. 'Als je op deze manier spreekt zorgt het misschien voor wat onenigheid, maar er blijft in ieder geval geen bitterheid hangen.'

Chelsea moet er snel weer staan na de zeperd van afgelopen weekend, donderdag staat de return tegen Tottenham Hotspur in de strijd om de League Cup op het programma. Chelsea moet een 0-1 nederlaag in het eerste duel zien goed te maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.