Saoedische bond onderzoekt reactie Cristiano Ronaldo op 'Messi-spreekkoren'

Reacties

De Saoedische voetbalbond is een onderzoek gestart naar een opmerkelijke actie van Cristiano Ronaldo na afloop van een zege op Al-Shabab. De Portugees reageerde op toeschouwers die de naam van Lionel Messi scandeerden.

Saoedische bond onderzoekt reactie Cristiano Ronaldo op 'Messi-spreekkoren'
© Pro Shots

Al Nassr won zondag mede dankzij een benutte strafschop van Ronaldo en blijft zo nog enigszins in het spoor van Al-Hilal, de koploper in de Premier League van Saoedi-Arabië. Het verschil is vier punten en Al-Hilal heeft nog een duel tegoed. Na afloop van het duel ging het alleen voornamelijk over een opvallend gebaar van Ronaldo.

Gedurende de wedstrijd werd vanaf de tribunes al meerdere keren de naam van Messi gescandeerd en Ronaldo besloot daar na het laatste fluitsignaal op te reageren. Dat deed de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or met een op het oog obsceen gebaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Saoedische bond is nu een onderzoek gestart naar de reactie van Ronaldo op de 'Messi-spreekkoren'. De 39-jarige ex-speler van onder andere Manchester United, Real Madrid en Juventus wordt sinds zijn entree in Saoedi-Arabië vaker 'toegezongen' met de naam van Messi. Het is de eerste keer dat Ronaldo zo openlijk reageert.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.