Santos houdt begeerde Gabigol voorlopig uit Europa

Reacties

Gabriel Barbosa (19) heeft zijn contract met Santos met twee jaar verlengd. Daarmee heeft de Braziliaanse club ogenschijnlijk de Europese top afgetroefd in de strijd om Gabigol.

Santos houdt begeerde Gabigol voorlopig uit Europa

Zijn naam werd in verband gebracht met de nodige Europese grootmachten. Met name Arsenal was bereid ver te gaan om Gabigol voor zich te winnen. Maar alle pogingen zijn vergeefs gebleken. De aanvaller heeft zich twee jaar langer tot medio 2021 aan Santos gecommitteerd.

De Braziliaanse club overtuigde de international met een sterk verbeterd contract, waarbij net als bij Neymar in het verleden ook een aandeel in de opbrengsten van het merk Gabigol in het vooruitzicht werd gesteld. Bovendien wordt hij op andere vlakken geholpen, zoals met mediatraining en een talencursus.

Deze plannen vielen goed bij Gabigol en zijn familie, die het idee hebben dat het voor de aanvaller beter is om zeker tot het einde van het kalenderjaar in Brazilië te blijven. 'Het gaat niet alleen om geld', vertelde Santos-voorzitter Modesto Roma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.